Bilgi Bankası

Hosting hesabı nasıl silinir?

Müşterileriniz için açmış olduğunuz hosting hesaplarını bir süre sonra kapatmak isteyebilirsiniz. Müşterinin siparişini yenilememesi, satın aldığı hizmeti iade etmesi veya hosting hizmetini başka bir firmaya taşıması gibi durumlarda bu servisi sonlandırmak isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda WHM'ye giriş yaparak aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekecektir.



1. WHM'nin sol tarafındaki arama paneline hesabı yazdıktan sonra karşınıza gelen Bir hesabı sonlandır bağlantısına tıklayın.



2. Açılan sayfadaki kutucukta tüm hosting hesapları listelenecektir. Servisini sonlandırmak istediğinizi alan adını seçtikten sonra yan tarafta ilgili alan adına dair tüm bilgiler de gelecektir. Hosting hizmetini silmek için sayfanın en altında bulunan Terminate butonuna basın.



3. Hesabı silmek istediğinize emin misiniz? şeklindeki uyarı mesajını Tamam diyerek onaylayın.



4. İşlem tamam! Hosting hesabını başarıyla silmiş oldunuz.
  • 47 Bu dökümanı faydalı bulan kullanıcılar:
Bu cevap yeterince yardımcı oldu mu?