E-posta yönlendirmesi nasıl yapılır? Yazdır

  • 455

Gmail ve Hotmail gibi popüler e-posta servislerini kullanıyorsanız, kendi web siteniz için açmış olduğunuz e-posta hesabını bu servislere yönlendirebilirsiniz. Bu sayede kendi siteniz için açmış olduğunuz e-posta adresine gelen tüm mesajları tek bir platform üzerinden görebilirsiniz. E-posta hesabı açarken kullandığımız cPanel'den bu işlemi yapmak çok basit.


1. cPanel'de oturum açtıktan sonra E-posta ara başlığının altında yer alan İleticiler bağlantısına tıklayın. E-posta yönlendirme işlemini bu bölümden gerçekleştireceğiz.



2. Karşınıza çıkan sayfada yönlendirilen e-posta adresleri yer alacaktır. İlk kez e-posta yönlendirmesi yapacaksanız listenin boş olması normaldir. E-posta ileticisi oluşturmak için en üstte yer alan İletici Ekle butonuna basıyoruz.




3. İletilecek adres yazan kutucuğa e-posta adresinizi yazın. Örneğin kullandığığınız e-posta adresi info@siteadresim.com ise bu kutucuğa "info" yazın. Daha sonra Hedef Yer yazan kutucuğa da e-postanızı yönlendirmek istediğiniz asıl adresi yazın. Bu, herhangi bir servis sağlayıcısıdan aldığınız e-posta adresi olabilir.



4. Tebrikler, e-posta yönlendirme işlemini başarıyla tamamladınız.


Bu cevap yeterince yardımcı oldu mu?

<< Geri