Sanal Datacenter Hizmeti

• Size özel Kabinet Alanı
  • Sorunsuz Network Alt Yapısı
  • PRTG Grafik İzleme

SPDNET sanal datacenter hizmeti ile barınma maliyetlerinizi azaltın.

SpdNet Veri Merkezi üzerinden yüksek hacimli işletmeler için Sanal Veri Merkezi hizmeti sunuyoruz. Whitelabeling mantığı ile tasarlanmış bu servisimiz ile sizlere veri merkezi içinde özel bir ağ kurarak havuz trafik imkanı sağlıyoruz. Bu servis ile birden fazla sunucunuzu tek bir bağlantı ücreti ödeyerek, ekipman başı uygun barındırma maliyetleri ile size özel bir veri merkezi olarak barındırabilirsiniz.

Sanal Veri Merkezi servisinde IP Bloklarınızın BGP anonsunun yapılması, IP adreslerinin reverse kayıtlarının size özel tanımlanması, fiziki alanın kamera ile takibi, size özel etiketlendirme ve envanter saklama alanı gibi hizmetleri de SpdNet’in 7 gün 24 saat aktif ekibi ile sunuyoruz.

Kabinet ve Enerji Ücretleri:

Hizmet Aylık
15U Özel Kabinet - 16 port PDU 130 ₺
23U Özel Kabinet - 24 port PDU 190 ₺
47U Özel Kabinet - 48 port PDU 270 ₺
Her 1 Kw/h için Enerji Ücretlendirmesi 0,72 ₺
Tek Power Sunucu Enerji Ücretlendirmesi 55 ₺
Çift Power Sunucu Enerji Ücretlendirmesi 95 ₺

IP Adresi ve Diğer Ücretler:

Hizmet Aylık Satın Al
/29 IP (5 Kullanılabilir 8 Adet IP Adresi) 16 ₺
/28 IP (13 Kullanılabilir 16 Adet IP Adresi) 32 ₺
/27 IP (29 Kullanılabilir 32 Adet IP Adresi) 60 ₺
/26 IP (61 Kullanılabilir 64 Adet IP Adresi) 115 ₺
/25 IP (125 Kullanılabilir 128 Adet IP Adresi) 220 ₺
/24 IP (253 Kullanılabilir 256 Adet IP Adresi) 390 ₺
Ek 1 Gbps Port 25 ₺
10 Gbps Fiber Kablo Uplink 50 ₺

SPD Sanal Veri Merkezi ile sunucularınız daha güvende

İnternet Erişimi Paketleri için (Hız - 1 Gbps üstü talepleriniz) lütfen bizimle iletişime geçin. İnternet erişim hızı ile ilgili limitler performans ve ihtiyaçlar için satın alınan kapasitenin %25 üzerinde tanımlanır. Erişim hızını 48 saat içerisinde sadece toplamda 2 saat 20 dakika aşabilirsiniz. Bu sürenin üzerinde burst limit kaldırılır. İnternet erişimini dağıtmak için Switch müşteri tarafından gönderilir. Bu ekipmanlar tarafımızdan da kiralanabilir. Müşterilerimizin veri merkezindeki sunucularına fiziksel müdahalede bulunabilmesi için önceden randevu alması gerekir. Yukarıdaki fiyatlara %18 K.D.V dahil değildir.

Genel Koşullar

Firmanıza ait IP adreslerini veri merkezimizde anons edebilir ve kullanabilirsiniz. Bu konuda gerekli ekipmana sahipseniz BGP komşuluğu kurarak kendiniz IP adreslerinizi anons edebileceğiniz gibi, talebiniz doğrultusunda bize de anons ettirebilirsiniz.
Evet, stok olarak konumlandırmak için sunucu, sunucu bileşenleri ve buna benzer ekipmanları ücretsiz şekilde veri merkezimizde bulundurabilir, ihtiyaç anında teknik ekibimize talep ederek kullanabilirsiniz.
Sanal veri merkezi sözleşmesine uygun olarak tüm fiziksel işlemler 7 gün 24 saat aktif destek veren teknik ekibimizce yapılır.
Sadece teknik personelimizin uzman olduğu olan markalar için router, yönetilebilir switch, firewall gibi ekipmanlarınızın yönetim desteğini SPDNET YARDIM PAKETİ satın alarak alabilirsiniz. Bu konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.