Web sitelerinizin daha hızlı açılması; hem dev arama motoru Google, hem de son kullanıcı tarafından sitenizin daha çok sevilmesini sonuç verir.

Uygun maliyetli CDN çözümlerimiz sayesinde sitenizde barındırdığınız içeriklerin çok daha hızlı yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Dünyanın farklı şehirlerinde bulunan CDN lokasyonlarımız, sitenizdeki dosyaları otomatik olarak kullanıcılara en yakın sunucudan yükler. Bu sayede daha sitenizin açılış hızı ve performansı daha da yükselir.

CDN hizmetini kullanmanın avantajları

• Dünyanın farklı noktalarında barındırılan kaynak dosyaları (js, css, html, imaj) ile daha hızlı açılan sayfalar
  • Popüler CMS’lerle (Joomla, WordPress, Drupal) kolay entegrasyon
  • Daha az CPU ve trafik tüketimi
  • SPDNet kalitesiyle birlikte cazip fiyat ve uygun ödeme koşulları

Eğer sizler de daha hızlı açılan ve yüksek ziyaretçi isteklerine rahatlıkla cevap verebilecek bir web sitesine sahip olmak istiyorsanız, SPDNet olarak sunduğumuz CDN (Content Delivery Network) hizmetinden faydalanabilirsiniz. Sitenizde var olan görsel, javascript, css ve video dosyalarını önbelleğe (cache) alarak ziyaretçiye en yakın lokasyondan yükleyen CDN servisi sayesinde web siteleriniz daha hızlı yüklenir. Bu da arama motorunda daha üst sıralarda çıkmanıza ve ziyaretçilerin sitenizde daha fazla vakit geçirmesine katkı sağlar.

SPDNET satış temsilcimiz ile iletişime geçin. Tel: 0 850 840 97 73