Disaster Recovery alanında başarılı çözümler üreten SPDNET, şirketinizin karşılaşabileceği felaket anlarında doğabilecek zararların da önüne geçer.

ABD’li şirketler; veri kaybı, donanım veya sistem hatalarından kaynaklanan sorunlar yüzünden her yıl 12 milyon dolara yakın zarara uğruyor.[1]

10 günden daha fazla bir sürede kaybettiği verileri geri döndüremeyen şirketlerin yüzde 93’ü, bir yıl içinde iflas ediyor. Veri kaybının şirketlere maliyeti saat başına 90 bin doları bulabiliyor.[2]

Sizin firmanız bu şirketler arasında yer almak zorunda değil!

Farklı sektörlerde hizmet veren kurumlara özel felaket kurtarma (Disaster recovery) çözümleri geliştiren firmamız, BT sistemlerinin çökmesi anında doğabilecek zararların önüne kısa sürede geçmek için hızlıca hareket eder. Kurumlar için hayati derecede önem taşıyan sistemleri sırasıyla hayata geçiren uzman ekibimiz, sahip olduğu geniş bilgi birikimi ve tecrübeyle, çalışamaz hale gelen sistemlere yazılım ve donanım alanında gerçekleştirdiği müdahalelerle işlerlik kazandırır.

Şirket içindeki iş akışınızın sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlamak adına felaket kurtarma planlama servisinden de faydalanabilirsiniz. Disaster recovery planning olarak da nitelendirilen bu çalışma, organizasyonların felaket anında ne kadar sürede normal iş akışına geri dönebileceğini ölçümleyebilmeyi mümkün kılar.

1 ADR Data Recovery firmasının yaptığı araştırma

2 Ulusal Arşiv Yönetimi, Washington, ABD