Hosting paketi nasıl oluşturulur?

Müşterilerinizin ihtiyaçlarına en uygun hosting paketlerini oluşturmak için WHM'ye giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir. Disk alanı, trafik kotası, maksimum e-posta hesabı gibi tüm teknik özellikleri kısıtlayabilir; dilerseniz sınırsız olarak da web hosting paketleri oluşturabilirsiniz.

1. WHM panelinin sol tarafındaki arama paneline paket yazın. Karşınıza çıkan Bir paket ekle bağlantısına tıklayın.

2. Açılan sayfada yeni paket oluştururken ayarlamanız gereken tüm alanlar gelecektir. Disk kotası ve aylık bant genişliğinin yanı sıra maksimum alt alan adı (subdomain) ve MysQL veritabanı gibi tüm kısıtlamaları buradan ayarlayabilirsiniz. Ardından en altta yer alan Ekle butonuna basın.

3. Aynı sayfa içerisinde kısa bir süre sonra sağ alt köşede Başarılı! yazısını göreceksiniz. Bu sayede yeni hosting paketlerini başarıyla oluşturabilirsiniz.

WHM'ye nasıl giriş yapılır?

Reseller, VPS veya Dedicated sunucu hizmetlerinizi yönetmek için WHM panelini kullanmanız...

Hosting hesabı nasıl askıya alınır?

Hosting hizmeti satın alan, ancak ödemesini gerçekleştirmeyen veya hosting alanı üzerinden...

Hosting hesapları toplu olarak nasıl silinir?

Toplu hesap yönetimi için oldukça kullanışlı araçları bünyesinde barındıran WHM, hosting...

Tüm hosting hesapları nasıl listelenir?

WHM hesabınıza tanımlı tüm hosting hesaplarını listelemek isteyebilirsiniz. Bunun için WHM...

Hosting hesabı nasıl silinir?

Müşterileriniz için açmış olduğunuz hosting hesaplarını bir süre sonra kapatmak isteyebilirsiniz....