Hosting hesabı nasıl silinir?

Müşterileriniz için açmış olduğunuz hosting hesaplarını bir süre sonra kapatmak isteyebilirsiniz. Müşterinin siparişini yenilememesi, satın aldığı hizmeti iade etmesi veya hosting hizmetini başka bir firmaya taşıması gibi durumlarda bu servisi sonlandırmak isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda WHM'ye giriş yaparak aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekecektir.



1. WHM'nin sol tarafındaki arama paneline hesabı yazdıktan sonra karşınıza gelen Bir hesabı sonlandır bağlantısına tıklayın.



2. Açılan sayfadaki kutucukta tüm hosting hesapları listelenecektir. Servisini sonlandırmak istediğinizi alan adını seçtikten sonra yan tarafta ilgili alan adına dair tüm bilgiler de gelecektir. Hosting hizmetini silmek için sayfanın en altında bulunan Terminate butonuna basın.



3. Hesabı silmek istediğinize emin misiniz? şeklindeki uyarı mesajını Tamam diyerek onaylayın.



4. İşlem tamam! Hosting hesabını başarıyla silmiş oldunuz.
  • Email, SSL
  • 7 Bu dökümanı faydalı bulan kullanıcılar:
Bu cevap yeterince yardımcı oldu mu?

Benzer İçerikler

Hosting hesapları toplu olarak nasıl silinir?

Toplu hesap yönetimi için oldukça kullanışlı araçları bünyesinde barındıran WHM, hosting...

Birden çok hesabın hosting paketi nasıl değiştirilir?

Hizmet verdiğiniz müşterilerinizin hosting paketlerini toplu olarak değiştirmek istediğinizde bu...

Hosting hesabına tanımlı paket nasıl değiştirilir?

Müşterilerinize oluşturduğunuz hosting hesaplarının paketleri belli bir sürenin ardından yetersiz...

Hosting hesabı nasıl askıya alınır?

Hosting hizmeti satın alan, ancak ödemesini gerçekleştirmeyen veya hosting alanı üzerinden...

Mecburi şifre değişikliği nasıl yapılır?

Hosting hizmeti sunan firmalar, belli aralıklarla müşterilerinin şifre değişikliği yapmasını...