E-posta yönlendirmesi nasıl yapılır?

Gmail ve Hotmail gibi popüler e-posta servislerini kullanıyorsanız, kendi web siteniz için açmış olduğunuz e-posta hesabını bu servislere yönlendirebilirsiniz. Bu sayede kendi siteniz için açmış olduğunuz e-posta adresine gelen tüm mesajları tek bir platform üzerinden görebilirsiniz. E-posta hesabı açarken kullandığımız cPanel'den bu işlemi yapmak çok basit.

1. cPanel'de oturum açtıktan sonra E-posta ara başlığının altında yer alan İleticiler bağlantısına tıklayın. E-posta yönlendirme işlemini bu bölümden gerçekleştireceğiz.

2. Karşınıza çıkan sayfada yönlendirilen e-posta adresleri yer alacaktır. İlk kez e-posta yönlendirmesi yapacaksanız listenin boş olması normaldir. E-posta ileticisi oluşturmak için en üstte yer alan İletici Ekle butonuna basıyoruz.

3. İletilecek adres yazan kutucuğa e-posta adresinizi yazın. Örneğin kullandığığınız e-posta adresi info@siteadresim.com ise bu kutucuğa "info" yazın. Daha sonra Hedef Yer yazan kutucuğa da e-postanızı yönlendirmek istediğiniz asıl adresi yazın. Bu, herhangi bir servis sağlayıcısıdan aldığınız e-posta adresi olabilir.

4. Tebrikler, e-posta yönlendirme işlemini başarıyla tamamladınız.

MySQL veritabanı nasıl onarılır?

Hasarlı MySQL veritabanlarınızı onarabilmek için kullanabileceğiniz birçok yazılım mevcut. Ancak...

Hotlink koruması nasıl aktifleştirilir?

Sitenize yüklediğiniz her resim, gösterim başına trafik kaynağı harcar. Başka sitelerin hosting...

FTP şifresi nasıl değiştirilir?

Hosting hesabınıza otomatik olarak tanımlanan; rakam, harf ve özel karakterlerden oluşan şifreyi...

E-posta hesabı nasıl oluşturulur?

Alan adınıza tanımlı hosting hesabı üzerinden e-posta hesabı oluşturabilir, kurumsal bir şekilde...

Alt alan adı nasıl oluşturulur?

Kullanıyor olduğunuz hosting hesabınızda dilediğiniz kadar subdomain (alt alan adı)...