Windows Hosting

• Teknoloji Harikası Hosting Alt Yapısı
  • 99.9% Uptime Garantisi
  • 7 Gün İçerisinde İade Garantisi

ASP.Net ve .NET 4.5 Framework Paylaşımlı Hostinginizi Bugün Alın!

Başlangıç

• 20 Adet MSSQL Veri Tabanı
  • 20 Adet Mysql Veri Tabanı
Şimdi Al

En Gelişmiş Özellikler En İyi Fiyatlar İle !!!

ASP.Net ve ASP Siteleriniz için doğru seçim

SPDNET Windows Hosting

Uzman Olmanıza Gerek Yok

Firmanıza ya da adınıza ait bir web sitesi olması için uzman olmanıza gerek yok. Doğru çözümlerle alan adınızı alıp bir alan adınıza ait eposta ve websitesine hemen sahip olabilirsiniz. Bireysel paketlerimiz başlamak için en iyi çözümdür.

Yüksek Performans

NET 4.5 Framework platformu üstünde bir çok yüksek hitli web siteleri sunucularımız üzerinden yayın yapmaktadır. Sunucularımız ve uygulamalarımız yüksek performansta çalışmak üzere optimize edilmiştir. Sitenizin ihtiyaçları doğrultusunda seçeceğiniz paketlerimiz ile siz de Spd.net.tr kalitesi ile tanışın. Ayrıca Tüm hosting paketlerinde ücretsiz DDoS koruma bulunmaktadır.

SPDNET Windows Hosting Performans
SPD Antispam Hizmeti

Sorunsuz E-Posta Hizmeti

SPD Antispam Gateway ile e-postalarınız sorunsuz şekilde gönderdiğiniz adrese teslim ediliyor. Antispam hizmet kapsamında SPF, Reverse DNS, RBL kontrol servisleri ile istenmeyen epostalardan kurtulun. SPD Antispam Gateway servisi 7/24 monitör ile takip edilmektedir. Windows Hosting hizmetinde MailEnable webmail arayüzü ile e-postalarınızı web üstünden rahatça yönetebilirsiniz.

AntiSpam & Anti Virüs Filtreleri

Tüm e-posta hesapları gelişmiş bir Antispam ve Antivirüs hizmetinin koruması altındadır. Yüksek spam filtreleme yeteneğine sahiptir. Kontrol paneliniz üzerinden beyaz veya kara listeler oluşturabilirsiniz.

Yedek Almak Çok Kolay

Siteleriniz, veritabanlarınız veya e-postalarınız için sadece bir kaç adımda kolayca yedek alabilirsiniz. Bunun için manuel yedek alma özelliğini tercih edebilir veya zamandan tasarruf etmenizi sağlayan gelişmiş Yedek Alma Sihirbazı'nı kullanabilirsiniz.

Yüksek Performanslı E-Posta Hizmeti

Her Eposta hesabında 250MB*1 eposta kotası ve gelişmiş spam filtreleme özelliği mevcuttur. İşinizde epostanın ne kadar önemli bir yeri olduğunun bilincindeyiz.

Genel Koşullar

• Tüm paketlerimiz için hesap başına e-posta kotası 250 MB'dir. E-Posta gönderim limiti 150 Adet / Saat' e kadardır. SPDNET saatlik gönderimlerde değişikliğe gidebilir.
  • Müşteri tarafından alınan yedekler 15 gün süreyle sunucuda barındırılır ve daha sonra sistem tarafından otomatik olarak kaldırılabilir.
  • Paketler dosya paylaşımı, veri deposu, yedekleme gibi web hosting kavramına aykırı düşecek amaçlar için kullanılamaz.
  • Paketler toplu / spam e-posta gönderimleri için kullanılamaz. SPDNET gerekli gördüğünde saatlik gönderimlerde kısıtlamaya gidebilir.
  • Müşteri sahip olduğu verileri yedeklemekle yükümlüdür. Olası veri kayıplarından firmamız sorumlu tutulamaz.
  • Ücretsiz site taşıma hizmeti için %100 taşıma garantisi verilememektedir.
  • Sınırsız özellikler iyi niyetli kullanım esasına dayanmaktadır. Buradaki amaç müşterilerimizin herhangi bir limite takılmadan iyi niyet çerçevesinde paketlerini kullanmalarıdır. Paketlerde bu esasa bağlı CPU limiti uygulaması mevcuttur. İyi niyet aylık trafik kullanım kontrol noktası 50GB'dır.
  • Paketlerimizde aksi belirtilmedikçe CPU kullanım limiti bir işlemci çekirdeğinin %25'i kadardır. Belirli paketlerde bu oran %50'ye kadar çıkabilmektedir.
  • Spd.net.tr belli aralıklarla kaynak kullanımını (CPU, dosya adedi / boyutu, MySQL, MSSQL, Trafik, Disk kullanımı vb.) takip edebilir ve müşteriden kaynaklarını düşürmesini isteyebilir. Paket limitlerinin veya iyi niyetli kullanım esaslarının aşıldığı durumlarda sistem otomatik olarak limitleme, durdurma, özel bir sayfaya yönlendirme veya sınırlandırma işlemi gerçekleştirebilir.
  • SPDNET, kaynak kullanımlarına veya sunucu performansı gibi kriterlere bağlı olmaksızın gerekli gördüğünde kullanıcıya haber vermeden aktif paketler için; IP, sunucu ve altyapı değişikliği yapabilir.
  • spd.net.tr'nin neden göstermeksizin her zaman hizmeti sonlandırma ve iade hakkı vardır.
  • SPDNET, hosting paketlerinde ve bu paketleri etkileyen maddelerde ve tüm diğer unsurlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.